ClickCease

Bygglovsritningar

08 121 361 68

Öppet 8 - 18

Hos oss får du beviljat bygglov garanterat - oavsett kommun

08 121 361 68

Öppet 8 - 18

Kontakta oss nu!

Notera: Du kan ladda upp flera filer nedan. Ifall det gäller en komplettering av bygglov, ladda upp kompletteringsbrevet.

Hur går det till?

Ring oss på 08-121 50 902 och beskriv kortfattat vad du vill ha hjälp med så gör en av våra projektledare en förstudie av ditt projekt.

Vi skickar ut en offert till dig som du granskar.

När du har godkänt offerten ringer en projektledare upp dig och tar emot ytterligare underlag som kan behövas

Vi skapar samtliga ritningar åt dig och skickar över dem till dig för granskning. Granska dem tillsammans med din projektledare innan du godkänner dem.

Dina fackmannamässiga handlingar är nu levererade.

Skicka in handlingarna till kommunen för att påbörja bygglovsprocessen. Vi kan göra detta åt dig så att du slipper.

Efterfrågar kommunen kompletteringar så hjälper våra byggingenjörer dig kostnadsfritt.

Vad kostar det?
Priset på bygglovsritningar beror på vad som ska byggas. Ring en av våra ingenjörer (08 121 361 68) för att få ditt pris direkt över telefon.

15
Byggnadsyta (fotavtrycket) på tomten
0
Välj ej samma åtgärd som Åtgärd #1. Om du har samma åtgärd igen: Öka istället kvm för Åtgärd #1 motsvarande din önskade andra åtgärd.
0
0
0
1
1
Kontakta din kommun eller låta oss göra det.
Totalt
Jag har läst igenom avtalet. Jag förstår att Svensk Bygglovstjänst kommer att granska min detaljplan (upp till 24h). Ifall mitt ärende inte strider mot kommunens bestämmelser så påbörjas projektet och jag blir fakturerad med 3 dagars betalvillkor omgående. Jag är medveten om att avbrutna beställningar debiteras 500kr pga administrationsarbete.

Hur kan ni garantera att mitt bygglov blir beviljat?
Hej! När du beställer bygglovsritningar från oss ingår allt du behöver – utan förseningar eller efterkommande kostnader. Innan projektet påbörjas kommer vi ha gjort en förundersökning där vi ser över din detaljplan för att säkerställa att du har byggrätt. Därför kan vi garantera dig ett beviljat bygglov med våra ritningar. Vi sköter all kontakt med din kommun och kommunicerar på ett smidigt sätt med din kommun. Det enda du behöver göra är att berätta för oss hur du vill bygga med en enkel skiss. Vi jobbar dock inte med vilket projekt som helst. För att ta reda på om vi kan hjälpa dig med dina bygglovsritningar behöver du ringa in till en ingenjör hos oss som dubbelkollar eventuella svårigheter.

100 + personer

litade på oss för sina bygglov

Är du redo för ditt?

HANINGE KOMMUN

Nybyggnad

HUDDINGE KOMMUN

Nybyggnad

MALUNG-SÄLEN

Nybyggnad

SÖDERTÄLJE KOMMUN

Tillbyggnad

HANINGE KOMMUN

Tillbyggnad

STOCKHOLM STAD

Ombyggnad

BORLÄNGE KOMMUN

Nybyggnad

FALUN KOMMUN

Nybyggnad